Werkwijze

Aluzon is een ontwerp en productiecentrum voor professionele klanten.


Productie in België - 8.000 m² atelier en magazijn - 50 gemotiveerde collega's - Modern machinepark - Service als garantie - Eigen transport


Een uitgebreid studie- en ontwerp-team staat u bij met kennis over zowat alle denkbare aluminium schrijnwerkoplossingen. Kennis en benodigde certificaties voor brandwerende of akoestische oplossingen zijn hierbij ook voorhanden. Ook extremere uitdagingen vanuit statica, wind- en waterdichtheid gaan we met plezier aan.

Als een mogeljke oplossing is bedacht, wordt die ook uitgetekend in een voorontwerp en volgt een calculatie. Hierbij herwerken we deze in overleg, tot het helemaal goed zit voor u en uw klant.

Bij ontvangst van uw bestelling start een finaal gedetailleerde ontwerpfase, met de nodige systeemdetails en bouwaansluitingen. Na goedkeuring van een finale orderbevestiging, nemen we dit project op in onze productieplanning. De CNC gestuurde productie levert plaatsingsklare bouwkundige elementen, of bouwpakketten voor een zorgeloze en kwalitatieve installatie.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x