ONTWERP EN PRODUCTIE

Onze productiehal van 6.000 m2 is maximaal geautomatiseerd. Een computergestuurde zaag- en freesstraat bewerkt en verzaagt de profielen, die vervolgens automatisch in karren naar het stapelmagazijn gebracht worden. De totale lengt van de zaag- en freesstraat, die gericht wordt ingezet voor de productie van ramen en deuren bedraagt 40m.

Onze medewerkers, die de zaag- en freesmachines bedienen, dienen enkel het materiaal manueel in te voeren. Alle data worden ingevoerd door onze bureel medewerkers. Deze automatisatie is zeer tijdsbesparend en bijgevolg ook kostendrukkend, wat onze prijzen ten goede komt. 

Ook voor de gigantische hoeveelheid kleingoed werken we met een automatische oplossing. Al de verschillende componenten, afkomstig van verschillende leveranciers, worden beheerd door ons automatisch magazijn dat ons een verwittiging geeft als bepaalde componenten onder hun limiet zitten. Hierdoor kunnen we een nog betere en snellere service leveren aan onze verdelers.

Onze productiehal staat altijd open voor onze verdelers. U kan altijd uw klanten meebrengen om een kijkje te nemen. Verder stellen wij ook folders van Aluzon en technische fiches van onze producten ter beschikking..
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x