VOORONTWERP EN CALCULATIE

Het voorontwerp vertaalt een concept naar een oplossing. 

Hierbij zijn er drie manieren van werken

  1. Aluzon: ontwerpt en calculeert voor u
  2. Zelfcalculatie en ontwep: we leiden jullie team op om onze tools te gebruiken. Via een beveiligde verbinding gaan jullie aan de slag op onze digitale infrastructuur.
  3. Hybride: zelfcaluculatie voor posities waar mogelijk, het Aluzon team neemt vervolgens online de pen over en verzorgt complexere posities.

Bij zelfcalculatie is er tijdens de kantooruren een telefonische helpdesk die ook schermovername kan doen voor praktische en bouwtechnische hulp.Bij een voorontwerp worden bouwkundige elementen gespecifieerd en gedimensioneerd. Een constructie moet hierbij ook maak- en plaatsbaar zijn.

Samen met een eerste structurele dimensionering, volgt een optimalisatie van alle materialen en bewerkingen en resulteert daaruit een gedetailleerde prijsopgave.

Aluzon levert ook integrale bouwpakketten voor veranda's. Met een gemiddelde productie van twee veranda’s op maat per dag is een goed voorontwerp van essentieel belang.

Om u als verdeler te ondersteunen in uw verkoop, stelt Aluzon professionele ontwerpen van de gevraagde veranda ter beschikking. Wij creëren een 3D ontwerp en rendering van de woning met veranda.
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x